duminică, 3 octombrie 2010

Băselu, acest 
Traian Scuza portocaliu!

Uite că a venit vremea, dragilor, când primul fin al ţării, primarul penal Gheorghe Falcă, acest moş Ion Roată portocaliu şi contemporan cu noi, ne învaţă ce este PDL! Ei bine, PDL este făcător de istorie, iar Traian Băsescu nu este direct Conducătorul Iubit sau Cârmaciul Neobosit, ci un fel de Cuza mai modern.

E drept că metamorfoza lui Traian, de la Băselu la Cuza, s-a făcut mai cu ocaua mică, mai cu ocaua mare, după caz. Vânzările anterioare, jmenul cu vila din Mihăileanu, scăparea lui Hayssam, dispariţia flotei, negoţul cu armament şi alte asemenea se află în panoplia de fapte a viteazului de la Murfatlar.

Ce-l mai deosebeşte pe Traian Scuza de Ioan Cuza mai este şi numele ei. Pe Maria Obrenovici modernă o cheamă de fapt Elena doamna...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!