joi, 11 noiembrie 2010

Băselu i-a certat pe toţi: pe bancheri, pe afacerişti, iar Curtea Constituţională a etichetat-o ca fiind "o instituţie penibilă"!

Aflat la Conferinţa Parteneriat pentru Creştere Economică în 2011, preşedintele României, dl Traian Băsescu, şi-a adus aminte că el este de fapt un preşedinte-jucător. Uitând că în timp ce România intra în criza economică el propovăduia electoral că ţara noastră este departe de dezastrul în care de fapt acum se zbate, sau că acum câteva luni spunea că ne pregătim de ieşirea din criză, în timp ce, sub conducerea sa,  ţara noastră se afundă pe zi ce trece într-un colaps economic, Traian Băsescu i-a certat pe bancheri şi le-a dat şi-o lecţie de economie, s-o ţină minte!

Cârmaciul  înţelept Traian Băsescu le-a cerut bancherilor să deschidă punga "măcar pentru IMM-uri", în timp ce el însuşi nu poate explica unde s-au dus miliardele împrumutate de la FMI, pe cârca poporului! Se pare că bancherii nu l-au aplaudat.

Următorii care au fost certaţi de marele cârmaci Traian Băsescu au fost oamenii de afaceri! "A devenit aproape un sport, pentru mediul de afaceri, nerespectarea legii", este de părere primul bărbat al ţării, în timp ce el însuşi nu poate explica cum a respectat legea când a cumpărat cu aproape 1.000.000 de euro un apartament fie-sa, zisă şi Ioana-Vânzări-Anterioare!

Ultimii pe care i-a porcăit astăzi Zeus au fost judecătorii Curţii Constituţionale. Ba, Zeus nu s-a limitat în a-i înjura pe judecători în sine, ci a etichetat instituţional Curtea Constituţională drept "o instituţie penibilă" care "afectează politica guvernului", uitând că această instanţă se pronunţă numai în raport cu constituţionalitatea normelor legislative şi nu cu oportunitatea adoptării acestora! Atâta vreme cât semidoctul "profesor universitar" de drept constituţional Emil Boc al patrulea, premier prin voia lui Traian de Murfatlar Întâiul şi Unicul, trimite în Parlament proiecte de lege pe care maşina de votare-numărătoare portocalie patronată de Roberta Penala Anastase le adoptă cu încălcarea Constituţiei, este normal ca acestea să fie scoase pe tuşă de Curtea Constituţională!

Şi pentru ca oricine dintre cei mai puţin de 10% dintre românii care-i mai dau importanţă lui Traian Băsescu să nu uite că Traian Împărat de Murfatlar este de fapt un preşdinte-jucător, acesta n-a uitat să sublinieze la sfârşitul bălăcărelii bancherilor, oamenilor de afaceri şi a Curţii Constituţionale a României, că "bătălia politică se poate relua"! Dar nu acum, ci după moratoriul propus de el. Traian Băsescu face program şi bătăliei politice. El spune ce, cum, cine, unde şi când, pentru că el este şeful, el este cârmaciul, el este Băsel!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!