marți, 13 aprilie 2010

Traian e bine, dar RMN-ul e mai bolnav ca Băsescu!

Preşedintele nostru trăieşte bine! Dovadă în acest sens stă faptul că s-a dus la emisiunea sa preferată de la B1TV de unde ne-a asigurat că este sănătos, fără a mai preciza însă dacă e mai sănătos decât toţi mogulii la un loc.
Traian Băsescu este atât de sănătos încât ar putea să-şi şi publice rezultatele analizelor sale medicale, dacă acestea ar fi gata! Dar vai, ce blestem! RMN-ul din dotarea Spitalului Militar Central este defect şi analizele primului pacient al ţării sunt încomplete!
Dacă n-aş fi sigur că Traian Băsescu minte la fel de natural precum respiră, aş sta o clipă pe gânduri şi-aş zice că poate are dreptate. Poate cineva să-l creadă pe preşedintele României când spune că spitalul acela unde-l obligă CSAT-ul pe el să-şi facă vizita medicală anuală are aparatura de investigaţie defectă încă de prin ianuarie-februarie şi că piesele de schimb nu au venit nici la jumătatea lui aprilie? Există undeva în lumea asta o ţară în care spitalul care-i  face vizita medicală obligatorie şefului de stat să aibă aparatura defectă luni de zile astfel încât analizeze medicale ale primului om în stat să nu poată fi făcute în peste trei luni de zile?
Dacă ce spune Traian Băsescu este totuşi adevărat, atunci la ce ne putem aştepta de la sistemul sanitar românesc noi, muritorii de rând?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!