luni, 15 martie 2010

Ungurii i-au zis "pas" lui Băsescu!
# Interesul pentru guvernare al liderilor UDMR se manifestă doar în legătură cu ciolanul!

Astăzi, luni 15 martie 2010, preşedintele României, dl Traian Băsescu, a invitat la Cotroceni reprezentanţii partidelor politice pentru consultări legate de reforma constituţională.
Au confirmat participarea reprezentanţii PD-L, PSD şi PNL.  Liderii UDMR, aliaţii de guvernare ai lui Traian Băsescu, au zis “pas” consultărilor privind reforma constituţională, pentru că ei participă astăzi la manifestările legate de Ziua naţională a Ungariei!

Cu alte cuvinte, o formaţiune politică – dacă putem numi aşa UDMR – care conduce România pe mâna lui Traian Băsescu, îi dă flit preşedintelui ţării noastre când acesta îi invită la consultări legate de Legea fundamentală a României!
UDMR este la guvernare în România, dar când trebuie consultată cu privire la o problemă esenţială a ţării la cârma căreia se află, spune că este ocupată cu sărbătorirea zilei naţionale a altui stat! Sunt aceiaşi lideri "politici" care au purtat brasarde de doliu în Parlament,  de 1 Decembrie, Ziua naţională a României!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!