vineri, 12 martie 2010

Emil Boc promite că o să ia bani de la parlametari, nu de la guvernanţi!


Micul premier Emil Boc a făcut astăzi o baie de mulţime, care era cât pe-aci să se transforme într-o baie de noroi.  Premierul a fost atacat cu bulgări de zăpadă care, din păcate, nu şi-au atins ţinta. Bulgării de nea amestecată cu zloată au zburat pe deasupra capului piticului portocaliu şi l-au lovit pe unul dintre ofiţerii SPP care s-a grăbit să deschidă umbrela pentru a-l apăra pe Mini-Boc!

Interesant este ce s-a întmplat mai departe! Unul dintre protestatarii care l-au întâmpinat cu bulgări în faţa guvernului pe Boc, i-a cerut acestuia să ia bani de la cei bogaţi, ca să le plătească lor salariile!
- Să luăm bani de la cei bogaţi şi să ne plătiţi salriile, a cerut protestatarul. Să luaţi de la guvernanţi!
- Nu, nu de la guvernanţi, s-a aprins Boc. Ci de la parlamentari...! De la parlamentari să luăm, a întărit primul ministru Emil Boc! 
- Da, de la parlamentari, a fost de acord mulţimea...!

Urmăriţi cu atenţie videoclipul, începund cu momentul 01.07






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!