vineri, 12 martie 2010

Băselu nu vrea la Academie! 

Aflat în Japonia, cu trebi pe la-mpăratu', preşedintele cu apucături de mic dictator, Traian Băsescu, a declarat că nu-l interesează propunerea Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România de a-l ridica brusc şi cam fără noimă la gradul de academician. Unii dintre cei apropiaţi lui Traian de Murfatlar susţin că Zeus s-ar fi enervat cumplit, dar nu când a văzut reacţia publică în presă, pe bloguri, sau prin pieţe, în legătură cu eternizarea numelui său întru cele academice!

Nu! Băselu s-a enervat rău în ideea că ar fi fost avansat academician de onoare în lipsă, ca şi când ar fi fost mort! Se spune că Traian de Murfatlar ar fi făcut o criză de nervi aşa de gravă încât a uitat să-şi pună verigheta la mână când a ieşit de la medicii japonezi care l-au consultat nu se ştie pentru ce şi care se pare că i-au făcut o investigaţie RMN pentru care-l puseseră să-şi scoată verigheta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!