duminică, 21 februarie 2010

Micul Titulescu i-a tras-o Marelui Prostănac! 
# Sau nimic despre Mircea Geoană!

Pagina de net a lui Victor Ponta este emblematică. Un Cel mai micu' Ticulescu îmbrăţişând eticheta "Capul Bunei Speranţe".

Victor Ponta este un pesedist aproape sărac şi cu siguranţă că este şi cinstit! El are o casă la Baia de Fier, judeţul Gorj şi două apartamente în Bucureşti pe strada Jiului (normal, doar e deputat de Târgu Jiu Laughing), un Mitsubishi şi o Skoda 1000 MB (maşină de epocă). Cei mai mulţi bani îi câştigă din activitatea avocaţială - cam 773.000 de lei - după care vine indemnizaţia de deputat - cam 53.000 de lei - urmată de salariul de conferenţiar univesritar - cam 36.000 de lei. Cam anual.

În rest, este însurat cu nevasta lui, care întâmplător este fiica lui Ilie Sârbu, lider marcant al PSD, fost ministru în guvernele de tristă amintire Năstase şi Bij-Boc. Într-unul din guvernele conduse de micul Bidinel, Victor Ponta şi Ilie Sârbu erau amândoi miniştri, socru şi ginere în acelaţi cabinet, ceea ce dădea guvernului un oarecare iz de afacere de familie. Apropo de familie, Daciana Octavia are o altă adresă de domiciliu decât cea indicată de Micul Victor Ponta Titulescu în declaraţia de avere. Mă rog...

În afară de toate acestea, şi câte or mai fi ele şi noi nu le ştim, Ponta mai are şi-un proiect: România corectă. Acolo, în proiect, Cel mai micu' Titulescu se întreabă unde suntem şi unde vrem să ajungem, explicând cum vom ajunge unde vrem să ajungem, în numai 22 de puncte.
Dacă nu sunteţi membri ai PSD şi nici nu aveţi fantezii legate de acest partid, nu pierdeţi vremea cu textul acela. Pentru că deşi proiectul poartă titlul România corectă, se este un proiect politic şi se adresează membrilor PSD, fundamentul fiind reformarea partidului. Ce treabă are asta cu România corectă cred că poate explica de aici încolo în nu numai 22 de puncte Cel mai micu' Titulescu, între două reprize de hlizeală subliniate ici-colo de înţepături impertinente aşa cum numai el ştie să facă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!