joi, 18 februarie 2010

 Emil care Boc-neşte din bici!

Ca să nu rămână dator la prostia pe care-a scos-o din gură Cel Mai Micu' Titulescu, zis şi Impertinenţa Juvenilă sau Victor Ponta, micul premier Emil Boc, sau Cel Mai Micu' Pro-Băsescu l-a etichetat pe Ponta ca fiind "un biet procuror comunist". Luat de val, Boc nu s-a gândit că în perioada comunistă, Ponta putea să fie cel mult "un biet pionier", având în 1989 vârsta de 17 ani.

Este curioasă însă patima cu care Bidinel, sau Emil Boc cum îi mai zice, îi etichetează pe unii ca fiind "bieţi" comunişti, în condiţiile în care el însuşi, înainte de 1989 era la rândul lui un "biet" activist UTC. Mai bine zis un biet activist UASCR, recte la tineretul studios şi comunist.

La fel de curioasă este amenzia care-l încearcă pe mini-premierul Boc atunci când sugerează că Ponta propagă violenţa. Mi-amintesc că în 2008, Cel Mai Micu' Pro-Băsescu a descins electoral la un târg de la Fieni unde şi-a cumpărat - ce credeţi? - exact, un bici! E şi normal. Un cosaş de second-hand ce putea să-şi cumpere altceva decât un bici? Şi ce credeţi c-a vrut să facă cu biciul cel care-l acuză pe impertinentul Ponta de violenţă? Ia să vedem ce declara chiar el: "...Ia daţi-mi unul, să cumpăr unul, că cu ăştia trebuie făcută un pic de ordine. Ia uite, aşa trebuie să fie biciul. Trebuie pus pe ei, începem de la Parlament şi mergem mai jos cu biciul , mai departe..."

Voia să pună biciul pe Parlament şi după aia mai jos! Cine nu-i cuminte, ia bătaie cu biciul de la Piti-Boc! De la Parlament în jos! Când va ajunge însă şi la mama lui de pitic portocaliu dezgustător, poate va afla că biciul are două capete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!