duminică, 21 februarie 2010

Victor Ponta, noroc cu Elena Udrea! 

În 16 februarie 2010, dna lector universitar doctorand Elena Udrea a făcut, în cadrul unei emisiuni la B1TV, o analiză a PSD, înainte de alegeri.

Ei bine, ministra favorită a lui Traian cel Beat a făcut numeroase şi felurite aprecieri. Unele cu privire la anunţata  retragere a lui Ion Iliescu din politică, altele cu privire la Marian Vanghelie şi Viorel Hrebenciuc. Ba şi-a adus aminte chiar şi de Mircea Geoană!

Alte aprecieri ale primei doamne a PD-L s-au referit la situaţia PSD în ansamblul său, pe care-l deplângea la vremea aceea draga de ea pentru faptul că dacă ar fi intrat pe mâinile lui Vanghelie şi Hrebenciuc, PSD nu ar mai va fi putut face în veci "opoziţie constructivă". Elena Udrea nu a uitat totodată să înfiereze ceea ce ea spune că s-ar auzi "pe la colţuri" în legătură cu o nouă suspendare din funcţia de preşedinte al României a lui Traian cel Beat!

La final, favorita lui Traian Băsescu, Elena Udrea i-a urat "succes" în alegeri lui Victor Ponta! 
Dacă la asta adăugăm şi faptul că Ilie Sârbu (socrul lui Victor Ponta) susţinea în decembrie 2008 că el coace încă din 2006-2007 o alianţă a PSD cu PD(-L), ceea ce s-a şi petrecut până la urmă, începem să înţelegem în ce ciorbă mestecă partidul Bunicuţei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!