vineri, 26 februarie 2010

Hai cu remanierea! 

Marian Sârbu, băiatul lu' Maria femeia lu' Deacu din Budeşti, ex-lider sindical, ex-secretar de stat, ex-ministru, a devenit şi ex-PSD.
Deşi săptămâna trecută spunea că se va afla acolo şi numai acolo unde politic se va afla şi Miron Mitrea - fostul său tovarăş de luptă sindicală - Marian Sârbu a cedat ofertei făcută de grupul transfugilor din PSD şi PNL care au politizat în regiştri băsescieni ideea de grup parlamentar independent.

Evident că Marian Sârbu nu pleacă degeaba din partidul care l-a făcut pe  rând secretar de stat, ministru de două ori şi deputat de mai multe ori! Nu! Sârbu pleacă pentru a ocupa în cel mai scut timp fotoliul de ministru al Muncii. Fiindcă nici Cristian Diaconescu, această mimoză de second hand, nu a plecat degeaba din PSD, ci pentru fotoliul de ministru de Externe, este absolut evident că urmează o remaniere guvernamentală. Vom vedea dacă de data asta Traian de Murfatlar va mătura şi pe alţii, sau va elibera posturile doar pentru Sârbu şi Diaconescu. Pentru că, să nu uităm, urmează Congresul PNL, nu-i aşa?!

Ieri, mini-premierul Emil Boc a afirmat că el personal n-a mai vorbit cu Marian Sârbu de când a format actualul guvern. Ori Bidinel minte, ori este habarnist, şi este posibil să fie remaniat chiar şi el!

2 comentarii:

  1. Ciulendre de basescism in PSD!
    Sa vedem cand se opreste muzica... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe de altă parte, ultimele veşti nu-l dau pe Marian Sârbu ca viitor ministru al Muncii decât după ce se va forma, mai în vară, partidul generalului Garbriel Oprea, zis şi "Ploaia de stele". Se pare că atunci va fi remaniere guvernamentală...

    RăspundețiȘtergere

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!