marți, 16 februarie 2010

Boc l-a căutat pe Isărescu Boocgle! 


V-amintiţi abureala aia portocalie care zicea că nimeni - dar nimeni-nimeni fără excepţii!- nu poate avea salar mai mare decât Zeus în ţara asta, dacă-i angajat la stat? O cântau PDL-iştii înaintea campaniei electorale de la alegerile parlamentare din 2008!

Ei bine, noi poate nu ne mai amintim, dar micul premier Emil Boc şi-a amintit! După ce şi-a amintit, a cujetat un pic şi dup-aia s-a zgâit pe Google precum mama vitregă a lu' Albă ca zăpada şi cei şapte Boci-mici în oglinda-oglinjoară care-i spunea ei dac-a rămas vreuna mai frumoasă ca ea în ţară!
Şi ce credeţi c-a văzut mini-premierul nostru pe Google? A văzut că Mugur Isărescu are un salar' decent de vreo 5.000 - 7.000 de euro lunar. Între noi fie vorba, între 5.000 şi 7.000 de euro încap salariile indecente a vreo şase-şapte profesori din România portocalie. Tot de pe Google, Emil Boc a aflat că Mugur Isărescu poate să-şi pună orice venit doreşte, dar pentru că guvernatorul BNR s-a raportat cu salar'ul său la  "decenţă" şi la "bun simţ", atunci el se poate bucura de simpatia şi aprecierea micului şef al executivului portocaliu.

Poate vă întrebaţi ce i-o fi venit lui Emil Boc să aducă vorba despre oameni şi salariile lor mari şi nesimţite, sau, după caz mari şi decente. Ei bine, săptămâna trecută l-a cam enervat pe tema asta directorului de 20.000 de euro lunar la Eximbank, Ionuţ Costea, care ocupă în acelaşi timp şi deloc întâmplător şi poziţia de cumnat al lui Mircea Geoană!

2 comentarii:

  1. Mai stii ce motor de cautare are Boc? Ce optiuni si-a tras la Google? Poate a facut si el un soi de `pimp my search-bar`.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Silvy - Are motor de căutare pe aburi, cred! De la fierul ăla de călcat cu care arde el siguranţa blocului, când îl bagă-n priză! Acum ştiu de ce se ard siguranţele când zice el că-şi calcă pantalonii! Ăsta bagă abureală pe Boocgle...! :-)))

    RăspundețiȘtergere

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!