luni, 15 februarie 2010

Din ciclul "D-ale piţipoancelor de succesuri"
EBA  a lăsat-o la vatră pe gravida penală Monica Iacob-Ridzi!

EBA, europarlamentara de succesuri portocalii din Clanul Băsescu a mai dat încă o dovadă că în PD-L ultimul cuvând de spus îl are Traian de Murfatlar. Aversiunea lui Zeus  împotriva Clanului Ridzi care n-a percutat corespunzător cu ocazia alegerilor prezidenţiale, înregistrând un rezultat umilitor pentru candidatul violet în judeţul Hunedoara, este din ce în ce mai evidentă.

Astfel, într-o secretomanie demnă de o grupare paramilitară, tinerii care cu mai bine de un an în urmă i-au arătat cartonaşul galben lui Bogdan Boza, contracandidatul drei EBA  la funcţia de secretar general al OTPD-L, au debarcat-o pe gravida penală Monica Iacob Ridzi. Cine putea să preia interimatul OTPD-L, în acest caz? Normal că EBA, care exersează în acest fel ungerile dinastice în funcţii de conducere ale beizadelelor politice.

Încă nu este clar dacă euroapralmentara cu nume de număr de maşină, mă refer la EBA, este şi secretar-general al OTPD-L, dar şi preşedinte interimar în acelaşi timp! În orice caz, EBA i-a găsit şi un înlocuitor gravidei penale Monica Iacob Ridzi. Persoana se numeşte Răzvan Mustea-Şerban, are 31 de ani, este lector universitar şi membru al PD-L din 2007, are deja un Porsche, un WV şi o motocicletă Yamaha, dar şi bijuterii şi ceasuri în valoare de 60.000 de euro. Mai notăm că prin descendenţa din ilustrul său tată, lider PD-L de la Vrancea, tânărul  Răzvan Mustea-Şerban este şi el o mică beizadea de perspectivă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!