joi, 23 iunie 2011

Regele Mihai de Hohenzollern atacat de preşedintele Traian de Murfatlar!

    Preşedintele jucăuş, Traian Băsescu, Conducătorul nostru Înţelept, reformează România. După chipul şi asemănarea sa!
    Pentru asta, trebuie să pună la pământ valorile. Respectiv, ce-a mai rămas din valorile acestui popor. În locul lor, primul marinar al ţării va instala un set de valori portocalii. Urmaşii lui Traian Băsescu - ca s-o citez pe Elena Udrea - trebuie să creadă în ele şi să le urmeze cu sfinţenie. Acelea şi nu altele sunt adevăratele valori ale României!
    Bunăoară, preşedintele Traian de Murfatlar spune că abdicarea Regelui Mihai de Hohenzollern este un act de trădare naţională, în timp ce - probabil - crearea unui bantustan unguresc în Ardeal este un act în interesul României şi al românilor în general. În context, nu Regele Mihai este un simbol, ci Traian Băsescu, Conducătorul nostru Înţelept, și trebuie urmat în exemplele pe care ni le dă!

    Evident! Şi-l poate închipui cineva pe Regele Mihai conducând maşina beat ca un boschetar, aşa cum a făcut-o Traian Băsescu, Conducătorul nostru Înţelept? Sau, şi-l închipuie cineva pe Regele Mihai tâlhărind o ziaristă? Sau, şi-l închipuie cineva pe Regele Mihai pleznind peste faţă un copil? Sau, şi-l închipuie cineva pe Regele Mihai încuscrit pe sub fustele ţigăncilor cu Bercea Mondialu' ?  Sau, şi-l închipuie cineva pe Regele Mihai spunând că şcoala românească scoate tâmpiţi?  Sau, şi-l închipuie cineva pe Regele Mihai stând la aceeaşi masă cu Traian Băsescu?

    De fapt, ar trebui făcut un inventar clar. Ar trebui făcut un inventar cu toate cele pe care nu le-am vedea făcute de Regele Mihai de Hohenzollern-Sigmaringen, dar le vedem făcute în dispreţul României şi al românilor de Traian Băsescu, acest model portocaliu al României manelizate care crede că trăieşte bine!

2 comentarii:

  1. Buna
    Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru ca as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
    Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv. Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
    Va doresc o zi buna si tot ce va doriti.

    RăspundețiȘtergere
  2. este o mojicie sa-ti ataci istoria, este o mojicie sa ataci monarhia, mistificand adevarul

    RăspundețiȘtergere

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!