joi, 16 iunie 2011

Băselu şi Boc au inventat TVN, Taxa pe Valoarea Neîncasată!

Guvernul Boc, condus de Traian Băsescu, Conducătorul nostru Neobosit, a mai inventat o taxă! O taxă pe valoarea neîncasată! Îi pune pe cei care au obţinut venituri din drepturi de autor - în majoritate covârşitoare jurnalişti - să plătească ce nu au încasat! Între timp, prin intermediul slugilor oficiale gen Robert Fulgerică Turcescu - zis şi Fals de Bragadiru - îi arată cu degetul pe cei care s-au trezit cu datorii din sume neîncasate. Aceasta este cea mai clară dovadă că plata retroactivă a TVA de către jurnalişti este o răzbunare tipic băsesciană.

Nu ştiu cum să zic, dar dacă cineva are de plătit TVA (neîncasat) pe dreptul de proprietate intelectuală, înseamnă pe de o parte că este intelectual şi pe de altă parte că are drepturi! Nu?!
Dacă cineva are numai vânzări anterioare, fără alte drepturi şi fără a fi intelectual, atunci cum să fie pus să plătească? Hm...

Asta îmi aduce aminte de "legea de murături" a lu' conu Leonida, personajul lui I.L. Caragiale, care zicea: "Adicătele că nimini să nu mai aibă drept să-şi plătească datoriile (...)".
Vedeţi cât de actual e Caragiale? Păi, dacă nici măcar cei care NU au încasat TVA nu ar avea dreptul să-l plătească, atunci ce am face cu evazioniştii adevăraţi? Unde am ajunge cu ei? La legea de murături? Cine are drept de proprietate intelectuală, să aibă şi drept să plătească ce n-a încasat! Numai aşa vom trăi şi noi bine!

Parcă-l şi aud pe Emil Boc - "eeeeee... derbedeii dracului!".

Un comentariu:

  1. Buna ziua,
    Avem adresa dumneavoastra din mediul online.Ne bucuram ca din ce in ce mai multi vor sa isi exprime gandurile sau chiar , de ce nu, sa schimbe lumea.
    Sa stiti ca va apreciem si va incurajam!
    In acest sens venim cu cea mai avantajoasa oferta.Puteti sa aveti un site online pe care sa il creati GRATUIT cu platformele noastre (www.123-online.ro/site-uri-gratis)
    Va oferim domenii si gazduire , iar in plus va facem cadou participarea la diferite evenimente ( www.facebook.com/gazduirepenet ) pentru ca ne implicam si va suntem alaturi .
    Fii si tu alaturi de noi!!!
    Daca totusi aveti nevoie de ajutor, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a face cei 3 pasi catre mediul online (domeniu, gazduire, site )
    Succes!
    Top 10 motive – De ce noi?! http://123-online.ro/de-ce-noi/top-10-motive/
    Cu stima ,
    www.123-online.ro
    web@123-online.ro 0737 39 39 02 pentru servicii de web design
    suport@123-online.ro 0763 380 132 pentru problem tehnice
    sales@123-online.ro 0758 740 791 pentru departamentul vanzari

    RăspundețiȘtergere

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!