joi, 3 iunie 2010

Fals tratat despre 
mămăliga neexplozivă!

Ne-am învăţat să credem că mămăliga nu explodează. Ne-am învăţat să credem că trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt fără crâcneală. Ne-am învăţat să credem că orice jug va fi pus pe gâtul nostru, încă nu-i aşa de rău şi că Doamne fereşte de mai rău de-atât. Ne-am învăţat să credem că suntem un neam de slugi. Ne-am învăţat să credem că nimic nu mai este de făcut.

Fals! În realitate, cineva vrea să ne obişnuiască cu aceste gânduri. Cineva vrea să ne facă să credem că nimic nu se mai poate şi că trebuie să acceptăm realitatea aşa cum este, cu capul în pământ şi cu căciula în mână, supuşi!

Într-o lume nebună aflată aflată în goană după resurse limitate, într-o lume întunecată aflată în goana permanentă după ban,  într-o lume bolnavă aflată în goana morbidă după putere absolută, figurile luminoase a doi români s-au desprins de curând de prezent, ca să rămână pentru totdeauna efigii de argint împlântate în osul timpului.

Zilele trecute, subofiţerul pompier Ionuţ Ungureanu a căztut la datorie după ce a salvat viaţa unui coleg de-al său. Avea numai 24 de ani, Dumnezeu să-l odihnească!

Ieri, un marinar român aflat la bordul unui cargou care fusese capturat în urmă cu aproape o jumătate de an de piraţii somalezi a fost rănit în acţiunea pe care marinarii sechestraţi au declnşat-o pentru a scoate nava din mâinile piraţilor.
În incident a avut loc un schimb de focuri în urma căruia timonierul român Virgil Teofil Creţu în vârstă de 36 de ani a fost rănit, în zona şoldului drept. Piraţii au fost ucişi toţi în urma acestei acţiuni, iar timonierul Virgil Teofil Creţu, cu un glonţ între şold şi abdomen a mai avut puterea să stea la timona cargoului încă un timp, până ce acesta a intrat sub protecţia unei aeronave spaniole.

Vă las să vă gândiţi voi la ce urmează.
Fără manele, fără ţigani care nu plătesc impozite, fără curve portocalii care devalizează bugetul de stat!

Orice este încă în puterea noastră! Încă nu-i totul pierdut!

Ultimul drept pe care-l avem!

4 comentarii:

  1. Este impresionanta si emotionanta intamplarea asta a timonierului Virgil Teofil Cretu. Este bine ca a avut si noroc pe langa curajul si puterea lui :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Da! Trebuie să începem să vedem care ne sunt adevăratele valori! Prea mult şi prea rău a fost pus la zid poporul ăsta, prea rău şi prea mult ne-am lăsat călcaţi în picioare! E de ajuns!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astfel de stiri ar trebui sa apara pe prima pagina a ziarelor si sa ocupe primul loc in stirile televiziunilor. CINSTE LOR!

    RăspundețiȘtergere

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!