miercuri, 23 iunie 2010

Consilierul lui Traian Băsescu l-a condamnat deja pe Dan Diaconescu!

Peter Eckstein Kovacs, consilier pe bani publici al preşedintelui Traian Băsescu, l-a condamnat deja pe micul mogul Dan Diaconescu. Într-o intervenţie în legătură cu arestarea patronului OTV, consilierul prezidenţial Peter Eckstein Kovacs a calificat drept apologie a infractorului modul în care Realitatea TV a prezentat reţinerea şi apoi arestarea lui Dan Diaconescu. 

Încă nu  înţeleg dacă lui Peter Eckstein Kovacs, ungur fiind, îi este greu să înţeleagă limba română, ca să priceapă că infractor este doar unul care a fost condamnat definitiv de o instanţă, sau face confuzia aceasta din cauză că-şi petrece prea mult timp în compania lui Traian Băsescu, cel care devine pe zi ce trece un adevărat factotum în România, poate chiar şi judecător suprem care decide cine este infractor în ţara asta, cine este oligarh, cine este mogul rău etc.

2 comentarii:

  1. Asa imi place de tine, activ!
    La postare ma abtin sa fac comentarii.
    Cainii latra, caravana trece!

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu tine, Mari! :-)

    RăspundețiȘtergere

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!