vineri, 14 mai 2010

Traian Băsescu:
noi nu suntem Republica Elena!

"Vreau să atrag atenţia asupra unui singur lucru, şi anume că noi nu suntem în situaţia Greciei! România nu e Grecia"! Aşa şi-a început Traian Băsescu conferinţa de presă de ieri de la Palatul Cotroceni. Preşedintele ne-a liniştit! România nu e Grecia, spune Traian Băsescu. Adică, România nu e Republica Elenă. În această privinţă, eu tind să-l cred pe preşedintele nostru, chiar dacă el este din ce în ce mai puţin credibil.

România nu e Republica Elenă, dar nu numai pentru că ţara noastră nu are vreo câteva mii de kilometri de autostrăzi cum are Republica Elenă, şi nici pentru faptul că în ţara noastră salariul minim nu este 700 de euro ca în Republica Elenă şi nici măcar pentru faptul că niciun alt stat nu ar sări să salveze ţara noastră de la dezastru, aşa cum sar alte state pentru Republica Elenă!

România nu e Republica Elenă, pentru că România e Republica Traiană! În România, Traian Băsescu e statul, iar statul e el! Traian Băsescu este preşedintele, Traian Băsescu este guvernul, Traian Băsescu este majoritatea parlamentară, Traian Băsescu este DNA, Traian Băsescu este ANI, Traian Băsescu are mereu dreptate, Traian Băsescu este în tot şi în toate şi fără Traian Băsescu nu se poate!

Chiar aşa? Traian Băsescu, Traian Băsescu, Traian Băsescu peste tot, fără excepţie? Ba, există şi-o excepţie! La fel ca şi celălalt dictator - Nicolae Ceauşescu - şi Traian Băsescu are o Elenă. Pe Udrea!
Elena Udrea este tot ce mai contează în Republica Traiană! O Elenă mică, pentru un Traian atât de mare!

Elena Lupescu, Elena Ceauşescu, Elena Udrea! Un singur nume de femeie şi trei dictatori: Carol al II-lea, Nicolae Ceauşescu şi Traian Băsescu!

Iar noi, să nu uităm să trăim bine!

4 comentarii:

  1. Faina poza
    de la traian la troian e diferenta de o singura litera, Elena e constanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cineva spunea că s-a uitat atent la picioarele celor din poză! E clar că nu este şi Emil Boc acolo, pentru că nu este nimeni ridicat pe vârfuri! :-))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place ca esti mai activ!
    E un mare adevar in tot ce spui!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru situatia actuala a Romaniei nu e vinovat doar Basescu

    Grupurile politico-economice de inspiraţie mafiotă, cu legături atît în lumea interlopă, cît şi în fosta securitate, luptă de ani buni de zile să controleze statul român.Istoria lor este lungă şi porneşte chiar dinainte de decembrie 1989. În atâţia ani au ajuns să controleze oameni politici din toate partidele, oameni de poliţie, din procuratură, şi, din păcate din justiţie. Aceste grupari mafiote n-au apărut peste noapte şi au mai încercat să preia controlul ori de câte ori au simţit că statul este slab. In acest moment au ajuns să aibe putere să fabrice şi să controleze dosare, să declanşeze anchete sau chiar să le oprească brusc

    RăspundețiȘtergere

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!