miercuri, 3 martie 2010

Geoană la un pas de revocare 
de la preşedinţia Senatului!

Reprezentanţii PD-L s-au făcut avocaţii "independenţilor" lui Traian Băsescu şi cer nici mai mult nici mai puţin decât suspendarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului României. Motivul invocat ar fi acela că Geoană ar fi încălcat Regulementul Senatului în legătură cu o cerere a "independenţilor" referitoare la locurile acestora în comisiile permanente ale acestei camere a Legislativului României!

Nu aceeaşi acribie o manifestă parlamentarii PD-L şi în legătură cu Roberta Anastase, preşdinta Camerei Deputaţilor, acuzată şi ea ieri de grupurile parlamentare ale PSD şi PNL că ar fi încălcat Regulamentul Camerei în legătură cu proiectul de lege prinvind modificarea Legii 188/1999 a funcţionarilor publici! Rigurozitatea are accente diferite, în funcţiile de interesele partinice, deh!

Lăsând la o parte faptul că senatorii PD-L sar la gâtul lui Mircea Geoană pentru a-i apăra pe "independenţi", lucru care nu mai necesită nicio altă explicaţie, remarcăm faptul că acest incient a debutat încă de ieri prin scoaterea "independenţilor" din comisiile permanente ale Senatului.
Este pasul făcut astăzi de senatorii PD-L, întru apărarea confraţilor lor politici independento-băsescieni, încă un act în sensul de a-l elimina pe Mircea Geoană de pe poziţia de al doilea om în stat? În curând vom avea şi răspunsul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!