vineri, 5 martie 2010

Antonie Solomon 
rămâne în arest, 
pe mâna avocaţilor lui!
Avocaţii lui Solomon au declarat recurs faţă de decizia judecătorilor Tribunalului Argeş de arestare a lui Antonie Solomon, şi tot ei au spus după 48 de ore că nu au apărarea pregătită, cerând un nou termen, ceea ce-l ţine în continuare în arest pe clientul lor! Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au fixat un nou termen de judecată pentru data de 8 martie 2010.
De data asta, l-au lucrat chiar avocaţii lui! L-au arestat magistraţii şi l-au lucrat avocaţii! Elena Udrea este avocat, nu?! Prima avocată a PD-L, nu?! Un fel de şefă de avocaţi, nu?! Muahahahaha...!

2 comentarii:

  1. Ai cam ramas in urma cu evenimentele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aşa este :-)
    Am să revin în cel mai scurt timp. Voiam să fac vreo câteva comentarii în legătură cu ceea ce se petrece zilele acestea în Senatul României, dar am avut prea puţin timp...
    Probabil mîine voi scrie din nou pe blog!

    RăspundețiȘtergere

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!