marți, 14 februarie 2012

Prin hotărâre judecătorească, Traian de Murfatlar este de azi rudă cu Mihai de Hohenzollern!

Uite că justiția s-a pronunțat. Prinţul Paul de România a câştigat procesul prin care solicita recunoaşterea tatălui său, Carol Mircea, drept fiu legitim al lui Carol al II-lea. Prin aceasta, Prințul Paul de România va fi recunoscut drept rudă a lui Mihai I de România.

Dar, stați un pic, pentru că lucrurile nu se opresc aici! Tot prin această decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție a României, Președintele Traian Băsescu, zis și Traian de Murfatlar după originile sale, devine irevocabil rudă cu Mihai I de Hohenzollern. Președintele Traian Băsescu devine rudă cu ”bietul ex rege”, cum l-a numit în mitocănia sa Traian de Murfatlar pe Mihai de Hohenzollern.

Cum așa? Păi, foarte simplu și mai ales irevocabil! Pentru că Traian de Murfatlar l-a botezat pe Carol Ferdinand, fiul Liei si al lui Paul Lambrino, sau Paul de România. Și dacă Traian de Murfatlar este nașul unui prinț recunoscut acum ca descendent al Casei Regale a României, este - nu-i așa? - pe cale de consecință și rudă cu Mihai de Hohenzollern.

Traian de Murfatlar, rudă - prin justiție - cu Mihai de România...

Un comentariu:

  1. eu cred ca nea bashina (care ne-a vandut flota si tara)trebuie sa-si vada de lungul nasului.
    fir-ar el al dracu' de chior handicapat si imputit! doar Monarhia mai poate salva acum Romania !!! multumesc pentru articol altfel nu aflam.(sper ca nu am greseli gramaticale, locuiesc in Norvegia)

    RăspundețiȘtergere

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!