marți, 27 aprilie 2010

Elena Udrea va tripula pe litoral!

Nu mai puţin de 20.000 de turişti români au ales să petreacă Paştele anul acesta pe litoralul bulgar, conform ProTV care citează ageţia de ştiri bulgară Sofia News Agency. Cifrele au fost confirmate implicit de autorităţile române. În context, ministrul Dezvoltării şi Turismului, dna Elena Udrea, a explicat exodul românilor de Paşte către staţiunile bulgare prin aceea că domnia-sa nu s-a ocupat atunci suficient de organizarea staţiunilor româneşti întrucât n-a interesat-o în mod deosebit. Desigur, ca ministru al Dezvoltării şi mai ales al Turismului, nu te poate interesa subiectul staţiunilor litorale româneşti de Paşte, dacă tu te afli în compania lui Traian Băsescu la Sinaia, cum s-a întâmplat cu dna Elena Udrea de Paşte anul acesta!

Pentru ca românii să nu mai părăsească ţara şi de 1 Mai aşa cum au făcut-o şi de Paşte, ministrul Dezvoltării şi Turismului a promis că se va implica personal în organizare.
De 1 Mai anul acesta ne aşteaptă pe litoralul românesc marşuri ale bucătarilor şi ale chelnerilor, discoteci de fiţe şi alte asemenea atracţii. În plus -ţineţi-vă bine - însuşi ministrul Turismului, dna Elena Udrea, va patrula pe litoral, scrie "Gândul". 
Ei bine, aceasta este o minciună! Şi iată de ce! Weekendul de 1 Mai anul acesta va ţine doar trei zile. Începe vineri 30 aprilie şi se sfârşeşte  duminică 2 mai. În acest caz, cum anume va patrula ministrul Turismului, când vorbim de numai trei zile şi nu de patru? Iată deci adevărul! Elena Udrea va tripula pe litoral. Orice altă afirmaţie este o manipulare!

2 comentarii:

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!